IMMUNTÁMOGATÁS SEJTSZINTEN

D3-vitamint, Cantaloupe dinnye kivonatot (SOD – szuperoxid-dizmutáz), cinket és szelént tartalmazó, ananász ízű étrend-kiegészítő készítmény

AZ IMMUNRENDSZER ÉS A SEJTVÉDELEM MŰKÖDÉSÉÉRT.

 

 

Speciális összetétel a sejtvédelemért:

A Cefaimmun® Stix szelén, D-vitamin és cink tartalmánál fogva támogatja az immunrendszer normális működését. E mellett a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.* A Cantaloupe dinnyében megtalálható szuperoxid-dizmutáz (SOD) pedig egy természetes antioxidáns hatású enzim, amely egyébként megtalálható az emberi szervezetben is.

Az immunrendszer támogatása 

Immunrendszerünk állandó harcot folytat a szervezetet érő fertőző ágensekkel, a külső támadásokkal szemben és folyamatosan irányítja belső immunválaszainkat. Annak érdekében, hogy az immunrendszer hatékonyan lássa el feladatát megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaggal kell ellátni, melyet általában a kiegyensúlyozott és változatos étkezéssel biztosíthatunk. Bizonyos élethelyzetekben, vagy emelkedett igény esetén különösen fontos lehet a létfontosságú mikroelemek - például a szelén és a cink -, vagy vitaminok - mint a D-vitamin - elegendő mennyiségének a biztosítása, hogy szervezetünk egészséges immunválaszát fenntartsuk.

Sárgadinnye koncentrátum – SOD enzim

A Cantaloupe sárgadinnyéből nyert koncentrátum nagy mennyiségben tartalmaz egy szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzimet, amely egyébként megtalálható az emberi szervezetben is. Ez a Cantaloupe sárgadinnye a betakarítása után nagyon hosszú ideig eltartható, és láthatóan a hő és a napfény is csak csekély hatást gyakorol rá. Ez a különleges, genetikailag nem módosított gyümölcs Franciaország déli részén terem. Betakarítását és a feldolgozását rendkívül kíméletesen, kézi munkával végzik, hogy ne veszélyeztessék a benne található értékes összetevőket. Ismerd meg jobban a Cantaloupe dinnye kivonatot és a SOD-ot!

Szelén - nátrium-szelenit formájában

A Cefaimmun® Stix a szelént nátrium-szelenit formájában tartalmazza. Ez a molekula lehetővé teszi a szelén célzott beépülését a szervezet védelmi rendszerébe. A szelén támogatja az immunrendszer normál működését, és hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. 

D3-vitamin

Az esszenciális D-vitamin rendszeres biztosítása alapvetően fontos szervezetünknek, beleértve az immunrendszer normális működésének támogatását.

Cink - cink-citrát formájában

A cink-citrátban - mint szerves cinkvegyületben - található cink a szervezet számára könnyen hozzáférhető és problémamentesen felhasználható. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és támogatja a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.


Cefaimmun® Stix - ésszerű kombináció - egyszerű bevétel

A Stix magas dózisban biztosítja számunkra a szelén és a cink nyomelemeket ésszerű kombinációban a D3-vitaminnal és a Cataloupe sárgadinnye értékes összetevőivel. A Cefaimmun® Stix vegetáriánusok számára is fogyasztható, ananászt idéző gyümölcsös ízű, és egyszerűen, folyadék nélkül is bevehető.

Kattints ide és ismerd meg jobban!

 

*Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

A Cefaimmun Stix

Ismerd meg jobban a Cefaimmun Stixet!


Cantaloupe dinnye kivonat

Ismerd meg a Cantaloupe dinnyét és a SOD-ot!


Tudástár

Érdekességek, cikkek


Vásárlás

Szerezd be a Cefaimmun Stixet!


Rólunk

A Cefaimmun csapata


Kapcsolat

Kérdésed van? Vedd fel velünk kapcsolatot!